HTML

Feri

2012.01.04. 16:04 | wastedtime | Szólj hozzá!

Elérkezettnek láttam az időt, hogy írjak egy blogot emberekről és politikáról .Minden nap több "hír portált" is olvasok.Ebbe beletartoznak olyanok is amiket nem neveznék annak pl.:k***uc.info stb...A mai nap szembe jött egy video amiben Nemcsák "Feri" Károly nyilatkozik.Hát igen.Ő egy közéleti szereplő és mint ilyen rivalda fényben van állandóan.Kicsapta nálam a biztosítékot, hogy: "Nem vagyok hajlandó az Indexnek nyilatkozni".Ezzel semmi baj nincs is mindenkinek szíve joga, hogy annak nyilatkozzon akinek akar.De hihetetlen számomra, hogy ezt úgy adja elő mintha még mindig a Szomszédokban lenne. Ha meg nem nyilatkozik akkor mondja azt hogy nem nyilatkozom mert azt hogy elmondta ennek nem nyilatkozom az már nyilatkozat de javítsatok ki ha tévedek.

video: http://indavideo.hu/video/Feri_az_Operabalban

Első sorban kíváncsi vagyok az emberek véleményére.A Tiétekre.Ki mit gondol azokról az emberekről akik nem hajlandónak a sajtónak nyilatkozni teljesen mindegy milyen okból.Mi a véleményetek az Új Alkotmányról,Sajtó szabadságról, és a mai "jogállamiságról."És nem utolsó sorban az emberekről akik ezekben részt vesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://halgatniarany.blog.hu/api/trackback/id/tr343519421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása