Hallgatniarany

Aktualitások a politikában és közéletben.

Friss topikok

Címkék

Archívum

HTML

Mindenki velünk,de akkor ki ellenünk?

2012.01.05. 19:50 | wastedtime | Szólj hozzá!

 Elérkezett az este igy gondoltam a mai hírekből ismét lehet csemegézni.

Az elmúlt hetek törvény dömpingjének köszönhetően mindenhol nem kívánatosak vagyunk.Azt hiszem ezzel nem is lenne baj,DE mivel rengetek uniós támogatást kapunk pl.:4-es Metro vagy csatorna felújítás stb. így nem hiszem,hogy nem kéne oda figyelnünk.Mivel a reményeim szerint a jövőben még olvasóim is lesznek így közérthető próbálok lenni.

Képzeljük el azt az esetet,hogy kiraknak minket az unióból és egyedül leszünk Európa közepén.Ebben az esetben(Jó)Vona Gábor korábban:Zázrivecz Gábor örülne.De a lehetőségeink hirtelen egyenlőek lennének a 0-val.Ez csak egy lehetőség.

Van még egy eset ami valószínűbb: Gazdasági szankciók.Pl.:Magyar termékekre adó vagy behozatali tilalom esetleg vám.És mi ezzel a baj? Hogy nagyon hamar az exportunk látná a kárát. Nagyon sokan vannak akik tiltakoztak a csatlakozásunk ellen mert, hogy feladjuk a "magyarságunk".Mivel én véres szájú liberális vagyok úgy gondolom,hogy a magyarságunkat nem adnánk fel csak közösséget vállalnánk/lunk más nemzetekkel.21.században a haladást kell segíteni nem pedig hátráltatni minket.Semmilyen szélsőségnek sem szabad teret engedni hiszen legutóbb is rossz vége volt(1933). 

A bejegyzés trackback címe:

https://halgatniarany.blog.hu/api/trackback/id/tr503522688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása